Αγορά  Ενοικίαση
 
 
 
Αναζήτηση Κωδικού:
 


Καλώς ήρθατε στο Adams Real Estate. Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας.

Κοντά μας θα βρείτε, ένα ζεστό φιλικό χαμόγελο και την προσοχή μας για να ακούσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, την κατανόηση του θέματος σας και την ειλικρινή συμμετοχή μας για να βρούμε μαζί την καλύτερη και επενδυτικά την αποδοτικότερη λύση για σας.

Μπορούμε να σας παρέχουμε:

Για ενδιαφερόμενους αγοραστές ή ενοικιαστές

1. Μπορούμε να σας βρούμε όσο το δυνατό γρηγορότερα από το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων μας, το ακίνητο που ικανοποιεί τις προσωπικές σας ανάγκες για αγορά ή ενοικίαση.

2. Δυνατότητα για δανειοδότηση μέσα από τη συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς. Προτείνουμε την καλύτερη λύση για σας συνεκτιμώντας τις ανάγκες σας.

Για ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες

1. Για σας που αποφασίσατε να πωλήσετε ή να ενοικιάσετε το ακίνητό σας. Εκτίμηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου ή των ακινήτων σας που διαθέτετε για πώληση ή ενοικίαση για οποιοδήποτε είδος (μονοκατοικία, διαμέρισμα, οικόπεδο, κατάστημα, επαγγελματικό χώρο, ή επιχείρηση).

2. Άμεση προώθηση και προσπάθεια για επιτυχή έκβαση της υπόθεσής σας όσο πιό σύντομα γίνεται. Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος για όλους και η ταχύτητα δράσης αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιτυχίας.

Για όλους

Δυνατότητα συντήρησης ή ανακαίνισης των ακινήτων σας άμεσα, συνεργαζόμενοι με ειδικούς τεχνίτες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς.
 
@ 2011 Adams Real Estate. All rights reserved. Η Εταιρία | Υπηρεσίες | Επικοινωνία | Site Map | Ακίνητα

Web Design Greece