Αγορά  Ενοικίαση
 
 
 
Αναζήτηση Κωδικού:
 


Η ADAMS Real Estate είναι κτηματομεσιτική εταιρία νόμιμη και πιστοποιημένο μέλος του συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών (Μ.Α.Σ.), μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κτηματομεσιτών (F.I.A.B.C.I.) και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (Π.ΟM.ΙΔ.Α).

Η έδρα μας βρίσκεται στην όμορφη Βάρκιζα.

Επαγγελματισμός, συνέπεια και ηθική αντιμετώπιση είναι απο τις Βασικές Αρχές μας. Η ικανοποίηση των αναγκών σας είναι προτεραιότητα μας και προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε σε σας την καλύτερη λύση.

Μαζί μας μπορείτε να βρείτε αυτό που ζητάτε για αγορά ή τον τρόπο να πραγματοποιήσετε την πώληση ή ενοικίαση των ακινήτων σας. Αλλά και αν δεν βρείτε αυτό που ζητάτε πάλι επικοινωνήστε μαζί μας γιατί συνεργαζόμαστε με άλλες εταιρίες της αγοράς ακινήτων που ενστερνίζονται τις αρχές μας.

Πιστεύουμε και πάντα στοχεύουμε στο χτίσιμο μακροπρόθεσμης εμπιστοσύνης μαζί σας.
Περιηγηθείτε στον ιστοτοπό μας και επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να αποδειχτούμε χρήσιμοι για σας.


Πειραιάς Καστέλλα


€ 480.000


Καστέλλα διαμέρισμα 3ου ορόφου 125 τμ. εκπληκτική θέση, με θέα θάλασσα στον Σαρωνικό. Διαθέτει πισίνα κοινόχρηστη, πάρκι ...

Άργος κατάστημα γωνιακό 77 τμ. περιοχή Γεφύρια


€ 350


ΑΡΓΟΣ κατάστημα 77 τ.μ., ισόγειο, γωνιακό, περιοχή Γεφύρια, σε καλό σημείο, ολόκληρο 77 τμ. ή και σαν δύο ξεχωριστά κατα ...€ 240.000@ 2011 Adams Real Estate. All rights reserved. Η Εταιρία | Υπηρεσίες | Επικοινωνία | Site Map | Ακίνητα

Web Design Greece